Welkom bij Werkkracht!

Ben jij op zoek naar een baan? Ons team staat voor je klaar.

Samen werken aan werk!

Heb jij je aangemeld via werk.nl en/of op het Werkplein Regio Foodvalley? Dan kom je al snel bij ons terecht. Wij gaan samen met jou aan de slag om zo snel mogelijk betaald werk te vinden. Wij vinden het belangrijk dat jij werk vindt dat bij jou past. Ons team staat voor je klaar, maar wat kan je van ons verwachten?

Stappenplan bij Werkkracht

Wat is de participatiewet?

Iedereen die kan werken maar het op de arbeidsmarkt zonder ondersteuning niet redt, valt onder de Participatiewet. Wij zijn als Werkkracht in de gemeente Ede aangesteld om jou dan op weg te helpen!

Waar kan ik terecht komen?

Wij zijn ervan overtuigd dat jij van waarde bent en kan bijdragen aan onze maatschappij. Je komt tot je recht als je aan het werk bent: je kan jezelf ontwikkelen, je connect met collega’s en je wordt steeds zelfstandiger. Daarom zoeken wij samen voor jou een betaalde baan waar jij tot je recht komt.

Onze trainingen en projecten

Wat kan je van ons verwachten?

De stap naar werk kan soms groot zijn. Wij geven daarom trainingen en workshops om jou op weg te helpen. Onze trainers helpen jou persoonlijk zodat jij ontdekt wie je bent en welk werk goed bij jou past. Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan?

Wij helpen je graag een stukje op weg...

Downloads voor jou

Waar moet je allemaal aan denken als je gaat solliciteren? Wat moet je doen als je betaald werk hebt gevonden?
Wij helpen je graag op weg! Hieronder vind je checklists die je zelf makkelijk kunt gebruiken zodat je precies weet wat je moet doen. Handig toch?

"Ik spreek 7 talen en bij sommige banen komt dat erg goed van pas: zoals bij het Kröller-Müller Museum. Daarbij ben ik ontzettend gastvrij. Deze baan past perfect bij mij."

Eshak werkt als beveiliger en gastheer bij het Krüller-Müller Museum

"Mijn enthousiasme voor de baan heeft ze overtuigd mij aan te nemen. Ik sta soms voor persoonlijke uitdagingen, maar die ga ik graag aan. Maar in dit team doen we alle taken samen!"

Anita is succesvol aan de slag op de CHE

"Ik had mij ontzettend goed voorbereid op het sollicitatiegesprek. Ik wilde ontzettend graag leren: zij wilde de uitdaging met mij aangaan."

Hani werkt als coupeur bij een groot bedrijf

Ons team staat voor je klaar

Antoine van Soest

Jobcoach

Pieter Schortemeijer

Jobcoach

Rick Middelbosch

Trajectbegeleider

Neem contact op