“Bij Werkkracht kan ik mezelf zijn. De sfeer is informeel en gezellig, het werk uitdagend en betekenisvol.”

Trajectbegeleider Sanneke

Samen werken aan werk

Werken voor Werkkracht is je inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt, waarin iedereen mee mag doen en meetelt. Als uitvoerder van de Participatiewet en WSW helpen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om de stap naar werk te zetten. Dat doen wij met diagnostiek, trainingen, opleidingen, werkervaringsplaatsen, en nieuwe initiatieven.


Cultuur

Werkkracht is een platte, mensgerichte organisatie met een open cultuur. Onze focus? Samen bouwen! In multidisciplinaire teams kijken we vanuit verschillende perspectieven. Ieder mens is anders, en samen zien we meer. Onze kernwaarden: verbindend, ondernemend, innoverend, effectief en ontwikkelingsgericht.

"Bij Werkkracht krijg ik de tijd en ruimte om mijn werk te doen. Collega's zijn sociaal en meelevend. Dat vind ik fijn."

Angessom Habteionas, trajectbegeleider statushouders

"Bij Werkkracht kan ik mezelf zijn. De sfeer is informeel en gezellig, het werk betekenisvol en uitdagend."

Sanneke van de Castel, trajectbegeleider

‘Ik ben een gids die mensen uit den vreemde de weg wijst in een land waar alles anders is."

Rick Middelbosch, trajectbegeleider statushouders

"Ik houd van hard werken en hard kunnen lachen met collega's. Dat kan hier allebei."

Judith de Heus, coördinator leerwerkplekken

“Als het vertrouwen eenmaal gewonnen is, hoor ik vaak hoe mensen het fijn vinden dat er
eindelijk naar ze geluisterd wordt.”

Jacqueline Zweers

Flexibel werken

Een fulltime baan bij Werkkracht is 36 uur. Omdat we een goede werk-privé-balans belangrijk vinden, richten we ons werk flexibel en hybride in. We geloven dat dit bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Als je lekker in je vel zit, krijg je meer voor elkaar!

Voor sommige functies is het belangrijk dat je op bepaalde tijden of dagen aanwezig bent. Hier maak je met je leidinggevende en team afspraken over.  Waar gaat je gaat werken, hangt af van je functie. In onderstaande video zie je een impressie van onze hoofdlocatie in het centrum van Ede.


Blijven ontwikkelen

Bij Werkkracht zetten we de mens centraal. Dat geldt voor onze doelgroepen én voor jou als collega. Wil je je persoonlijk en professioneel blijven ontwikkelen? We nodigen je van harte uit te groeien als mens en als professional. Om je daarin te faciliteren, bieden we bijvoorbeeld:

  • Online cursussen op onze online academie
  • Studiemogelijkheden binnen werktijd
  • Teamtraining persoonlijke ontwikkeling

Ook binnen je functie is er ruimte voor ontwikkeling en innovatie. Samen geven we onze dienstverlening vorm en nemen we eigenaarschap.

Salaris

Werkkracht hanteert  de CAO Gemeenten. Schaal en periodiek zijn afhankelijk van jouw functie en werkervaring.

Naast je salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Dit vrij besteedbare budget kun je flexibel inzetten voor bijvoorbeeld:

  • extra verlof
  • studie of opleiding
  • een (elektrische) fiets of speedpedelec
  • reiskosten werk-woonverkeer
  • contributie sportvereniging of fitness
  • contributie vakbond

Pensioen

Als werknemer van Werkkracht neem je automatisch deel aan het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). De opbouw van je pensioen bestaat uit een verplicht vast gedeelte dat je op eigen kosten kunt aanvullen. Kijk voor meer informatie op www.abp.nl.