Werken en Meedoen

Van leer-werkplek naar een baan

Werken en meedoen gaat het beste als je weet wat je betekent voor jouw toekomstige werkgever. Ook moet je weten hoe je communiceert op de werkvloer. Je leert in deze training bijvoorbeeld wat je goed kunt en waarin je beter kunt worden.

Met deze training ontdek je wie je bent en wat je allemaal kan. Je krijgt zicht op je eigen talenten. Ook leer je vertrouwen op eigen kunnen. Je presenteert jezelf goed in een gesprek en je leert feedback geven en ontvangen. Dit alles geeft je meer grip en invloed op je eigen situatie. Zo vergroot deze training je kans op werk. De de brug tussen je huidige leer-werkplek en een betaalde baan. Ons doel is dat jij je kunt redden op de werkvloer en dat geeft zelfvertrouwen!

Praktische informatie

Je volgt deze training in een groep. Het programma is praktisch en leer je meer over jezelf en je talenten en vaardigheden.  Elk dagdeel heeft een ander thema. Je krijgt tips en adviezen. Ook van je mede-cursisten. Deze training duurt 5 weken en bestaat uit 2 dagdelen per week. Je gaat met veel zelfvertrouwen de arbeidsmarkt op.

Werk vinden

Je leert in deze training bijvoorbeeld wat je goed kunt en waarin je beter kunt worden. Je leert hoe je jezelf presenteert in een sollicitatiegesprek en hoe je omgaat met feedback. Na deze training heb jij met veel praktische tips je zelfvertrouwen vergroot. Je weet hoe je een passende vacature vindt. Ook kun je jezelf beter redden op de werkvloer. Dat geeft zelfvertrouwen!

Veelgestelde Vragen

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die op dit moment deelneemt aan een leer-werktraject binnen de gemeente Ede.

Welke onderwerpen bespreken we?
  • Ken je kwaliteiten en aandachtspunten
  • Maak een goed CV en persoonlijk profiel
  • Vind passende vacatures
  • Leer netwerken
  • Presenteer jezelf met een kort
    en krachtig verhaal
  • Oefen een sollicitatiegesprek
  • Aan de slag met situaties op het werk
  • Geef en ontvang feedback
Waar vindt de training plaats?

Wij doen ons best om elkaar fysiek te ontmoeten in de trainingsruimte van Werkkracht (Molenstraat 80F in Ede, ingang via het Bunschoterplein). Wij hebben op ons kantoor maatregelen genomen vanwege het coronavirus op basis van de richtlijnen van het RIVM. Het kan zijn dat jouw training toch online plaatsvindt omdat er te weinig ruimte op ons kantoor i.v.m. het coronavirus. Hierover word je tijdig geïnformeerd.

Welke coronamaatregelen zijn van kracht bij Werkkracht?

Als jij langskomt bij een training of gesprek bij werkkracht vragen wij aan jou of jij klachten hebt: hoesten, verkoudheidsklachten, verlies van reuk en/of smaak, koorts. Als je gezond bent, mag je langskomen bij Werkkracht.

Daarnaast vragen we jou om je handen te desinfecteren bij binnenkomst, de looprichtingen te volgen en altijd 1,5 meter afstand te houden tot andere mensen.

Onze Trainers

Pieter Schortemeijer

Jobcoach

Rick Middelbosch

Trajectbegeleider