Service en Preventie Valleilijn

Het 'tussenstation' naar werk

Jij staat centraal op het project De Valleilijn. We gaan samen op reis en gaan ontdekken wat je wil en kan. Wij wijzen niet naar je, maar bieden een helpende hand. We gaan uit van jouw mogelijkheden, niet van jouw beperkingen. Met die mogelijkheden ga je op weg naar betaald werk.

Download de Brochure

Wat doen we op het project?

Samen met andere enthousiaste medewerkers houd je toezicht op en om de bus- en treinstations die zijn verbonden door de Valleilijn. Je creëert regelmaat en structuur in je (werk)leven. Je ontdekt dat je erbij hoort en je leert werken in teamverband.

Na dit project...

vertrouw je jezelf op basis van verbondenheid en (h)erkenning en kom je voor jezelf op. Je groeit in sociale vaardigheden op het gebied van: houding, uitstraling, spreekvaardigheid, geduld en respect naar je medemens. Je ontwikkelt jezelf naar een baan die bij jou past.

Veelgestelde Vragen

Voor wie is dit project?

Voor iedereen die een bijstandsuitkering heeft in de gemeente Ede, Wageningen, Veenendaal, Barneveld of Nijkerk. Je kunt navragen bij jou werkbegeleider/trajectbegeleider naar de mogelijkheden van dit project. Of je vult hieronder het contactformulier in voor meer informatie!

Wanneer kan ik deelnemen?
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
  • Je wilt aan jezelf werken.
  • Je hebt interesse in klant- en servicegerichtheid.
  • Je beschikt over een flexibele, leergierige en zelfstandige houding.
Waar is dit project?

De basis van dit project is op het station Ede-Wageningen. Dit is het startpunt van jouw werkdag. Je werkveld zijn alle stations die zijn verbonden door de Valleilijn.

Aanmeldformulier