Heb je vragen over Werkkracht of jouw mogelijkheden?

Wij staan voor jou klaar

Missie en Visie

Waarvoor wij gaan en staan!

Wij geloven in de kracht van werk

Daarom willen wij mensen die de arbeidsmarkt moeilijk op eigen kracht op kunnen, helpen die stap te zetten. Dat doen wij met trainingen, opleidingen, werkervaringsplaatsen en nieuwe initiatieven. Soms met behoud van een uitkering, maar liefst zo snel mogelijk met een salaris. We kunnen dat niet alleen en werken samen met partners als werkgevers, de gemeente, het onderwijs, zorg en andere instellingen.

Wij ontwikkelen kandidaten

Onze grote kracht zit in onze kennis van de doelgroep in relatie tot werk. Met onze instrumenten krijgen wij snel een realistisch beeld van de mogelijkheden van een kandidaat en het traject dat daar het beste op aansluit. Begeleiding en ontwikkeling zijn de pijlers van elk traject. Coaching, opleidingen en trainingen op het gebied van sociale, mentale en communicatieve vaardigheden kunnen daar onderdeel van zijn.

Wij maken werkgevers enthousiast

Werkgevers ondersteunen we met de training Mentorwijs. In deze populaire training leert u de vaardigheden die u kunt gebruiken om goed te kunnen begeleiden. Ook proberen we werkgevers te prikkelen na te denken over nieuwe manieren van werving, selectie en plaatsing, die beter aansluiten bij onze doelgroep.

Jaarverslag

Voor het jaarverslag van 2022 klik hier