Heb je vragen over Werkkracht of jouw mogelijkheden?

Wij staan voor jou klaar

Over Werkkracht

Samen werken aan werk

Wij geloven in de kracht van werk voor mens en samenleving. Onze kracht ligt in onze kennis van de kandidaten en de ondersteuning van werkgevers. De afstand tot de arbeidsmarkt is voor elke kandidaat verschillend. Met onze instrumenten krijgen wij snel een realistisch beeld van de mogelijkheden van een kandidaat en het traject dat daar het beste op aansluit. Werkgevers ondersteunen wij met diverse trainingen en ook jobcoaches.

Vacatures

Heb jij je altijd al willen inzetten voor mensen die moeite hebben in hun eentje de stap te zetten naar de arbeidsmarkt? Dan zit je bij ons op de juiste plek. Wij helpen mensen in de Participatiewet naar werk. 

Op dit moment hebben wij geen vacatures

 

 

 

Missie & visie

Wij geloven in de kracht van werk

Daarom willen wij mensen die de arbeidsmarkt moeilijk op eigen kracht op kunnen, helpen die stap te zetten. Dat doen wij met trainingen, opleidingen, werkervaringsplaatsen en nieuwe initiatieven. Soms met behoud van een uitkering, maar liefst zo snel mogelijk met een salaris. We kunnen dat niet alleen en werken samen met partners als werkgevers, de gemeente, het onderwijs, zorg en andere instellingen.

Wij ontwikkelen kandidaten

Onze grote kracht zit in onze kennis van de doelgroep in relatie tot werk. Met onze instrumenten krijgen wij snel een realistisch beeld van de mogelijkheden van een kandidaat en het traject dat daar het beste op aansluit. Begeleiding en ontwikkeling zijn de pijlers van elk traject. Coaching, opleidingen en trainingen op het gebied van sociale, mentale en communicatieve vaardigheden kunnen daar onderdeel van zijn.

Wij maken werkgevers enthousiast

Werkgevers ondersteunen we met de training Mentorwijs. In deze populaire training leert u de vaardigheden die u kunt gebruiken om goed te kunnen begeleiden. Ook proberen we werkgevers te prikkelen na te denken over nieuwe manieren van werving, selectie en plaatsing, die beter aansluiten bij onze doelgroep.

Onze trainers

Antoine van Soest

Jobcoach

Pieter Schortemeijer

Jobcoach

Rick Middelbosch

Trajectbegeleider

Neem contact op