Versterken van je kracht

De training vol talenten

Hoe zet jij je talenten in? Vertrouw jij op je eigen kunnen? Deze vragen zijn ontzettend belangrijk als jij een baan wilt vinden waar jij in je kracht staat. Wij gaan 10 dagdelen aan de slag om te ontdekken wie jij bent!

We richten ons niet alleen op je talenten, maar kijken ook naar je presentatie vaardigheden. Je krijgt tips en tools mee van onze trainers om je goed te presenteren bij je eventuele nieuwe werkgever. Als jij indruk weet te maken kan je misschien wel binnen no-time aan de slag bij de baan die jij graag wilt.

Download de Brochure

Praktische informatie

Je volgt deze training in een groep. Het programma is praktisch en gaat over jouw talenten in het werk en presentatie vaardigheden. Elk dagdeel heeft een ander thema. Je krijgt tips en adviezen. Ook van je mede-cursisten. Deze training duurt 10 weken en komt 1 dagdeel per week samen. Aan het einde van de training weet jij wat je doel en toekomstdromen zijn.

Werk vinden

Als jij weet wie je bent, wat je talenten en vaardigheden zijn dan vind je binnen no-time de baan die jij voor ogen hebt. Na de training ga jij aan de slag met solliciteren en helpt jouw trajectbegeleider jou zoveel mogelijk om de baan te vinden die bij je past.

Veelgestelde Vragen

Voor wie is deze training?

Voor alle mensen die via de Gemeente Ede in de Participatiewet zitten.

Welke onderwerpen bespreken we?
  • Oriëntatie: wie ben je en wat wil je bereiken?
  • Wat zijn belemmerende situaties en hoe ga je ermee om?
  • Wat zijn je kernkwaliteiten, talenten en aandachtspunten?
  • Hoe vergroot je je zelfvertrouwen en eigenwaarde?
  • Hoe presenteer je jezelf?
  • Maak een toekomstvisie voor over 1, 2 of 5 jaar.
Waar vindt de training plaats?

Wij doen ons best om elkaar fysiek te ontmoeten in de trainingsruimte van Werkkracht (Molenstraat 80F in Ede, ingang via het Bunschoterplein). Wij hebben op ons kantoor maatregelen genomen vanwege het coronavirus op basis van de richtlijnen van het RIVM. Het kan zijn dat jouw training toch online plaatsvindt omdat er te weinig ruimte op ons kantoor i.v.m. het coronavirus. Hierover word je tijdig geïnformeerd.

Welke coronamaatregelen zijn van kracht bij Werkkracht?

Als jij langskomt bij een training of gesprek bij werkkracht vragen wij aan jou of jij klachten hebt: hoesten, verkoudheidsklachten, verlies van reuk en/of smaak, koorts. Als je gezond bent, mag je langskomen bij Werkkracht.

Daarnaast vragen we jou om je handen te desinfecteren bij binnenkomst, de looprichtingen te volgen en altijd 1,5 meter afstand te houden tot andere mensen.

Onze Trainers

Pieter Schortemeijer

Jobcoach

Rick Middelbosch

Trajectbegeleider