Krachtig aan de Slag

Persoonlijke ontwikkeling, solliciteren en doelgericht op zoek naar werk

Ben jij werkzoekende? Met deze 10-weken training ga jij actief op zoek naar jouw talenten en kwaliteiten. Zo krijg jij steeds beter zicht op welk werk jij zou willen doen. Onze trainers laten je ook zien hoe je jezelf krachtig kan presenteren bij een eventuele nieuwe werkgever. Na 10 weken ben jij klaar om krachtig op zoek te gaan naar de baan die bij jou past!

Uiteindelijk is het een kwestie van veel oefenen en veel doen om kracht aan de slag te kunnen. In deze training ga je met trainers en mede-cursisten dit met elkaar in de praktijk brengen. Je leert jezelf presenteren op een manier die bij jou past. Je krijgt hulp bij het schrijven van sterke sollicitatie brieven en leer jij je sociale media en netwerk inzetten om de baan te krijgen die je wilt.

Download de Flyer

Jezelf ontwikkelen

Iedereen heeft vaardigheden en kwaliteiten. Daar sta je niet altijd bij stil. Als je werk zoekt, moet je dat juist wel doen. Met deze training leer je te benoemen wat je allemaal kan en hoe jij kunt bijdragen op een werkplek. Met Krachtig aan de slag ontwikkel je jezelf.

Online en offline solliciteren

Solliciteren is in feite niets anders dan jezelf online en offline presenteren op de arbeidsmarkt. Dat is best spannend, maar je toekomstige werkgever wil graag weten wie jij bent. Jij kan hem of haar ervan overtuigen dat je de geschikte persoon bent voor de vacature. Dit doe je door je goed voor te bereiden, jezelf te onder- scheiden en vooral door ontspannen en met overtuiging een sollicitatie- procedure in te stappen. Dit leer je allemaal tijdens Krachtig aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Wat ga ik leren in deze training?
  • Je leert meer over lichaamstaal en solliciteren
  • Hoe gebruik je effectief LinkedIn bij solliciteren?
  • Videosolliciteren
  • Jezelf presenteren met een elevator pitch
  • Sollicitatiegesprekken oefenen
  • Solliciteren met een professioneel cv
  • Oefen met lastige sollicitatievragen
  • Schrijf een goede motivatiebrief voor verschillende vacatures
  • Begeleiding bij jouw sollicitaties
Hoe lang duurt deze training?

In deze training ga je 10 weken, 3 dagdelen per week, samen met medecursisten krachtig aan de slag. De eerste 5 weken duik je samen met de trainers de theorie in om vervolgens 5 weken actief aan de slag te gaan met solliciteren.

Waar vindt de training plaats?

Jouw trajectbegeleider vertelt je waar en wanneer de training plaatsvindt.

Onze Trainers

Pieter Schortemeijer

Jobcoach

Rick Middelbosch

Trajectbegeleider