Locatie Horaplantsoen

Productie- en arbeidsonderzoekslocatie

Op het Horaplantsoen onderzoeken en ontwikkelen we het arbeidsvermogen van kandidaten en werknemers. Dit doen we d.m.v. opdrachten die we krijgen van verschillende bedrijven en organisaties.  Wilt u ook werk uitbesteden?

Diensten & producten:

Arbeidsdiagnostiek
Een geschikte werkomgeving begint met een goed beeld van wat je kunt en wilt. Ontdek ons brede aanbod op het gebied van arbeidsdiagnostiek.

Groeikracht-programma 
Zelfvertrouwen, werkritme, werkcompetenties. In het Groeikracht-programma maak je jezelf op persoonlijk en professioneel vlak sterker. Dit doe je volgens een vast ritme met een kleine groep.

Beschut Werken
Voor onze collega’s die vallen onder de Wet Sociale Werkvoorziening & Beschut Werken is er op het Horaplantsoen een passende werkplek. Waar mogelijk detacheren we zo veel mogelijk naar reguliere werkgevers.

OpMaat naar Werk
Weet je niet goed hoe je de stap van school/dagbesteding/WSW naar werk kunt maken? OpMaat naar Werk is een op maat gemaakt programma waarin we samen met jou op zoek gaan naar je wensen, uitdagingen en talenten. Samen gaan we op zoek naar de beste volgende stap.

Meer informatie

Velden met een * zijn verplicht