Locatie Horaplantsoen

Productie- en arbeidsonderzoekslocatie

Op onze locatie aan het Horaplantsoen onderzoeken en ontwikkelen we het arbeidsvermogen van kandidaten en van onze werknemers. Kandidaten die instromen zullen op den duur uitstromen naar betaald werk. Onze werknemers zijn echter bij ons in dienst. Zij hebben behoefte aan werk in een beschutte omgeving. Bij leren en ontwikkelen speelt de echte werksituatie een belangrijke rol. Dat vullen wij in met opdrachten die we krijgen van verschillende bedrijven en organisaties.

Wilt u ook werk uitbesteden?

Diensten en Producten

Onze dienstverlening richt zich op de ontwikkeling van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Doel is dat ze uiteindelijk aan de slag gaan.
Liefst met betaald werk, maar ook vrijwilligerswerk of iets vergelijkbaars kan geschikt zijn. Ieder mens is immers anders.
Ieder mens heeft zijn eigen verhaal.
Dat staat centraal in onze aanpak.

Arbeidsdiagnostiek

Een geschikte werkomgeving begint met een goed beeld van wat je kunt en wilt. Ontdek ons brede aanbod op het gebied van arbeidsdiagnostiek.

Groeikracht-programma

Zelfvertrouwen, werkritme, werkcompetenties. In het Groeikracht-programma maak je jezelf op persoonlijk en professioneel vlak sterker. Dit doe je volgens een vast ritme met een kleine groep.

OpMaat naar Werk

Weet je niet goed hoe je de stap van school/dagbesteding/WSW naar werk kunt maken?
OpMaat naar Werk is een programma waarin we samen met jou op zoek gaan naar je wensen, uitdagingen en talenten.
Samen gaan we op zoek naar de beste volgende stap.

Beschut werk

Voor onze collega’s die vallen onder de Wet Sociale Werkvoorziening & Beschut Werken is er op het Horaplantsoen een passende werkplek. Waar mogelijk detacheren we zo veel mogelijk naar reguliere werkgevers.


Meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan