Voor het vullen van uw vacatures werkt Werkkracht samen met het Werkgevers Servicepunt regio Foodvalley.

De kracht van werk

Als werkgever kent u dat als geen ander

Wij zijn, net als u, overtuigd van de kracht van werk voor de samenleving. Daarom willen wij mensen die de arbeidsmarkt moeilijk op eigen kracht op kunnen, helpen die stap te zetten. Daar hebben wij u als werkgever bij nodig. Wij hebben gemotiveerde mensen, u het werk. U wordt volledig ontzorgd en loopt geen enkel risico. Doet u mee?

Waarmee kan Werkkracht u van dienst zijn?

Onze dienstverlening is uitgebreid en wij zorgen ervoor dat u volledig ontzorgd wordt. We regelen subsidies en alles wat daarbij komt kijken. We begeleiden werknemers op de werkvloer zodat onze kandidaten goed worden ingepast. Met onze training Mentorwijs zorgen we ervoor dat uw leidinggevenden hun vaardigheden als leidinggevenden versterken. Daar profiteert de hele organisatie van.

Nuttige informatie

Succesvolle Matches

De werving en selectie van nieuw personeel is nog nooit zo makkelijk geweest. Samen met het WSP gaan wij voor u op zoek naar de goede match. We kijken goed naar de capaciteiten en de vaardigheden van onze kandidaten. Zo matchen wij ze met jullie verwachtingen en stellen wij ze aan u voor. Dit succes heeft zich al bewezen in het verleden. Lees hier onder de verhalen van andere werkgevers.

WSP

Het WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley ondersteunt en adviseert bij de werving en selectie van personeel.

Als intermediair tussen vraag en aanbod bieden ze u ondersteuning die verder gaat dan alleen het vinden van goed personeel.

Lees meer