Arbeidsdiagnostiek

Soms krijg je moeilijk een vinger achter wat iemand in de weg zit om aan het werk te gaan of te blijven. Daar kom je achter door samen een goede ‘foto’ te maken van zijn mogelijkheden, de beren van de weg te halen, en vandaaruit te bepalen wat beste weg naar werk is. Dat doe je door gesprekken te voeren, te testen, te observeren en met praktijkopdrachten.

Hoe je dat doet, bepaalt het succes. Wij zijn oprecht nieuwsgierig naar het verhaal van iemand. Want iedereen heeft een verhaal. In een gesprek van mensen tot mens krijg je veel te horen. We kijken wat iemand kan. Cognitief, verbaal, sociaal… En natuurlijk wat iemand wil. Wat houdt hem bezig? Waar haalt hij lol en energie uit? En ook. Wat houdt hem tegen om aan zijn droom te werken?

Wij doen verschillende onderzoeken die allemaal gericht zijn op het vaststellen van het arbeidsvermogen om het maar eens met een vakterm te zeggen. Het zijn losse modules, die afhankelijk van de vraagstelling, het niveau of belastbaarheid van de kandidaat op maat worden afgestemd.

Arbeidsmogelijkheden onderzoek

Is het niet goed duidelijk wat een kandidaat kan, wil of welke
mogelijkheden er zijn voor  werk? Wij geven een goed en betrouwbaar beeld.

Bekijk

 

Capaciteiten onderzoek

Op welk niveau kan een kandidaat functioneren of een opleiding volgen? Voor anderstaligen hebben we aangepaste testen.

Bekijk

 

Arbeidsinteresse onderzoek

Wil de kandidaat meer inzicht in zijn/haar interesses en motivatie voor een opleiding of werk? Dat brengen wij in kaart door interviews en onderzoeken.

Bekijk

 

Arbeidsvaardigheden onderzoek

Met  praktijkopdrachten krijgen we inzicht in de fijne en grove motoriek, werkuitvoering, fysieke belastbaarheid, tempo en zorgvuldigheid.

Bekijk

Arbeidsdeskundig onderzoek

Met dit onderzoek krijgt u inzicht in de re-integratiemogelijkheden van een (uitgevallen) medewerker en de mogelijkheden voor werkhervatting.

Bekijk

 

Groeikracht

Kandidaten gaan in dit traject actief aan de slag met hun werknemersvaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en toekomstperspectief.

Bekijk

 

Praktijkassesment

Beperkte belastbaarheid door fysieke of mentale klachten? Aan het eind van dit assesment krijgt u en de kandidaat advies over reële arbeidsmogelijkheden.

Bekijk

 

Screening persoon en werk

In een korte tijd krijgt de kandidaat een basis voor verdere oriëntatie op de arbeidsmarkt. Uitermate geschikt voor personen met minimaal MBO 4 niveau.

Bekijk

Michel Heesen

michel.heesen@werkkracht.nl

06 387 589 53

Ramon Schwachofer

ramon@schwachofer@werkkracht.nl

06 461 202 53