Werk & Ontwikkelcentrum

Assemblage, verpakken en krimpen

Werkkracht heeft ruimte ervaring met het verpakken en verzendklaar maken van uw producten. Verpakken is maatwerk, en elke opdracht is net even anders. Verpakken is mensenwerk, en daar zijn we goed in.  Als sinds jaar en dag zijn we actief voor een breed scala van opdrachtgevers op onze productielijnen aan het Horaplantsoen.

U kunt ook bij ons terecht voor het seriematig (eenvoudig) monteren, assembleren en verpakken van uw producten.

Onze werkzaamheden

Wij kunnen handmatige werkzaamheden uitvoeren die voor andere bedrijven te duur of te omvangrijk zijn. Naast de handmatige activiteiten beschikken we ook over een modern machinepark. Wilt u opvallen en uw product afdoende beschermen, kies dan voor folie verpakken en krimpen. De dienstverlening van Werkkracht gaat verder dan alleen het machinaal krimpen van uw producten. Wij kunnen u het gehele verpakkingsproces uit handen nemen. Van transport, assemblage, verpakken, labelen, coderen, etiketteren tot opslag

Verpakken

Het al dan niet geautomatiseerd sealen en krimpen, sluiten van dozen, printen en etiketteren en het opzetten en vullen van displays behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Voor zowel kleine als zeer grote partijen.

Krimpen

Machinaal krimpen is een unieke verpakkingsmethode. Werkkracht is specialist op dit gebied en heeft alle krimpfaciliteiten zelf in huis.

Assemblage

Onze medewerkers vervaardigen uw product en controleert ook de kwaliteit hiervan. Met onze jarenlange ervaring zetten we grote partijen binnen no-time klaar voor verzending.

Meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan