Sociaal Inclusief Ondernemen

De kracht van werk

Wij zijn, net als u, overtuigd van de kracht van werk voor mens en samenleving. Daarom willen wij mensen die de arbeidsmarkt moeilijk op eigen kracht kunnen betreden, helpen die stap te zetten. Wij hebben de gemotiveerde mensen, u het werk. U wordt volledig ontzorgd en loopt weinig risico. Durft u de stap te zetten?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze dienstverlening voor u is ontzettend uitgebreid. De kandidaat die bij u aan de slag gaat heeft bij ons al diverse trainingen doorlopen. Ze staan hierdoor sterker in hun schoenen en weten wat hun capaciteiten zijn. Komt er een nieuwe medewerker bij u werken? De begeleiding op de werkvloer hoeft u niet zelf te doen. Een professionele jobcoach van Werkkracht gaat stap voor stap aan de slag zodat uw nieuwe werknemer binnen no- time zijn draai heeft gevonden.

Dat niet alleen. Vaak vraagt sociaal inclusief ondernemen ook wat van u. Schrik niet, het is juist ontzettend waardevol wat u kunt leren. Wij geven diverse trainingen voor u en uw leidinggevenden hoe je op een goede manier mensen met een rugzakje kan begeleiden. Met de (gratis) training Mentorwijs ontdekt u, en uw leidinggevenden, de kracht van mensen en hoe u op een juiste manier kunt communiceren. Wat blijkt? Werkgevers die via ons werk- nemers aannemen ontdekken een positief effect op het teamgevoel.

Lees meer in onze Brochure