‘Misschien is een stage bij Werkkracht iets voor jou, zei mijn docent. Dat klopt helemaal. Ik ontwikkel mezelf en heb het idee dat ik mensen iets kan bieden.’

Wat doe je bij Werkkracht?
‘Ik loop 10 maanden stage bij het Expertisecentrum voor mijn studie Toegepaste Psychologie. Ik woon gesprekken bij met kandidaten en krijg hier ook steeds meer een zelfstandige rol in. Ook neem ik testen en arbeidsvaardigheden onderzoeken af. Deze testen moeten allemaal gerapporteerd en geanalyseerd worden.’

Waarom koos je voor Werkkracht?
‘Ik vond het in eerste instantie moeilijk om een stage te zoeken, ik wist niet zo goed wat bij mij zou passen. Een docent dacht dat Werkkracht wel iets voor mij zou zijn, hierdoor ben ik een kijkje gaan nemen op de site en heb ik een gesprek aangevraagd. Tijdens dit gesprek ben ik erg enthousiast geworden over de afwisseling in taken die hier geboden wordt. Hierdoor kan ik mij op verschillende vlakken gaan ontwikkelen en kijken waar mijn interesses liggen.’

Wat is werkgeluk voor jou?
‘Voor mij betekent dit dat ik van mijn werkzaamheden energie krijg. Het gevoel dat ik me aan het ontwikkelen ben en anderen door middel van mijn kennis iets te bieden heb.’

Hoe wil je bijdragen aan het werkgeluk van anderen?
‘Door samen te kijken naar waar de interesses en mogelijkheden liggen voor iemand. Ik vind het mooi om kandidaten handvatten te geven en ze aan te moedigen, waardoor ze gemotiveerd raken om nieuwe stappen te zetten in de richting naar een fijne werkplek. ‘

Wat vind je het mooist aan je huidige werk bij Werkkracht?
‘Samen met de kandidaten toewerken naar hun doelen en ze te zien groeien in zelfvertrouwen. Ook vind ik het erg fijn dat er gekeken wordt naar hoe is als professional in opleiding mijzelf zo optimaal mogelijk kan door ontwikkelen. Elke dag bij Werkkracht is anders, dit geeft mij veel energie en uitdaging.