Coronamaatregelen bij Werkkracht

Alleen samen krijgen we corona onder controle

Net zoals heel Nederland heeft ook Werkkracht te maken met de consequenties van het coronavirus. Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, nemen wij de volgende maatregelen.

Alleen op afspraak

Ook met de huidige maatregelen vanuit de overheid werken de medewerkers deels vanuit huis. Steeds meer gesprekken vinden plaats op de Manenberg. Bespreek met jouw jobcoach of trajectbegeleider wat jullie hierin prettig vinden.

Heb je vragen? Bel met 088 00 76 111. Ben je kandidaat, werkgever of WSW’er? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Werkkracht. Hij of zij kan jou makkelijk op weg helpen.

Als je een fysieke afspraak hebt op de Manenberg zullen wij jou van te voren checken of jij coronaverschijnselen hebt. Zo niet, dan kunnen we de afspraak plannen.

Measures against Corona in English, Arabic or Tigrinya

Wanneer mag ik NIET komen?

  • Kom niet naar de afspraak en blijf thuis als jij de volgende klachten hebt: verkoudheid, hoesten, verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping), verhoging/koorts en/of benauwdheid.
  • Zijn er mensen met koorts en/of benauwdheidsklachten in je huishouden? Blijf dan thuis.

Bel dan zo snel mogelijk naar 088 00 76 111 om je afspraak af te zeggen, we zullen dan direct weer een afspraak voor je inplannen.

Reis veilig

Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets.  Kom je met het OV? Vermijd drukte en reis zoveel mogelijk buiten de spits (mondkapje is verplicht in het OV).

Kom je met de auto? Je moet op eigen gelegenheid betalen bij het parkeerautomaat. Moet je vanwege medische redenen met de auto komen? Wij beschikken over een gratis invalide-parkeerplaats.

Kom op tijd!

Kom op tijd, maar kom niet te vroeg om de contactmomenten tussen mensen te beperken. Loop pas naar binnen als het tijd is, je kunt je dan melden bij de receptie.

Hygiënemaatregelen

  • Bij binnenkomst vragen wij jou om je handen te desinfecteren,
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog,
  • Wij schudden geen handen, maar begroeten jou met een glimlach,
  • Houd 1,5 meter afstand.

Hou je aan de maatregelen

Wij vragen van jou om bovenstaande maatregelen te volgen.
Alle maatregelen kun je vinden in de flyer die je hieronder kunt downloaden.

Wij heten wij jou graag welkom op de Manenberg als dat nodig blijkt. Wij blijven samen werken aan werk zodat jij in je kracht komt te staan: offline, maar nu ook online.

Download de flyer