Krachtig aan de slag anderstaligen

Het vinden van werk in Nederland gaat niet zomaar. Een toekomstig werkgever wil weten wat je te bieden hebt. Je leert welke stappen je kunt zetten om werk te vinden. Ook moet je weten hoe je een goed cv maakt en hoe een sollicitatiegesprek gaat. Je leert wat je sterke kanten zijn en hoe je jezelf presenteert. Ook moet je kunnen omgaan met Microsoft Word, e-mail, sociale media en internet. Solliciteren kost veel energie en tijd. Via Werkkracht ontmoet je mensen die je helpen met je vragen. Na deze training weet je wat je kunt. Je gaat aan de slag met een trainer om betaald werk te vinden.

Dit ga je leren en doen

Met deze training leer je meer over solliciteren. Je gaat actief aan de slag om betaald werk te vinden. Dat doe je samen met onze trainers. Je leert wat je sterke kanten zijn. Je maakt een goed cv en je leert jezelf te presenteren bij een sollicitatiegesprek. Solliciteren in Nederland gaat vooral digitaal. Dus je leert tijdens de training goed om te gaan met Microsoft Word, e-mail, sociale media en internet. Dat helpt je bij het solliciteren.

Praktische informatie

Je volgt deze training in een groep. Je vergroot je kennis over jezelf en over solliciteren. Trainers van
Werkkracht geven je praktische tips voor je cv en motivatie. En je oefent veel met sollicitatiegesprekken.

  • Deze training duurt 15 weken. De eerste 10 weken heb je 3 dagdelen per week training. De laatste 5 weken zijn 2 dagdelen per week training.
  • Werkkracht brengt je in contact met werkgevers uit de regio.

Voor wie?

Voor iedereen die nog moeite heeft met het spreken en begrijpen van de Nederlandse taal, maar de stap naar betaald werk wil en kan maken.

Wanneer en waar

Deze training is bij Werkkracht.
Je krijgt van je trajectbegeleider een uitnodiging voor deze training. Daarin lees je de locatie en je rooster.