Mentorwijs

Bent u dat al?

U wilt wel sociaal ondernemen om een bijdrage te leveren aan mens en maatschappij. Maar hoe pakt u dit aan? Heeft u wel alle kennis en expertise in huis om deze stap te zetten. Volg kostenloos de training Mentorwijs van Werkkracht en u bent klaar om te starten met sociaal ondernemen. Durft u de stap te zetten?

Lees meer in de Brochure

Wat houdt de training in?

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden en/of collega’s die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse aansturen en begeleiding op de werkvloer. Daarmee ontwikkelen jullie een goede basis voor een duurzame samenwerking met een collega die meer ondersteuning nodig heeft.

We werken interactief en door het uitwisselen van kennis gaat u voorbereid de werkvloer op. In vijf bijeenkomsten krijgt u praktische handvatten aangereikt.

 1. Voorbereidingen en inwerken
  Hoe geef je duidelijke instructies en creër je goed overzicht voor een nieuwe collega?
 2. Communicatie- en leiderschapsstijlen
  Bent u er al bewust van welke stijlen u hanteert op de werkvloer?
 3. Omgaan met psychische beperkingen
  Hoe kunnen we hier mee omgaan zodat we constructief aan het team bouwen?
 4. Het geven van effectieve feedback
  Hoe creër je een positieve ontwikkeling voor de nieuwe medewerker?

Aanbeveling Mentorwijs

“Ik merk in de begeleiding dat Werkkracht het echt secuur aanpakt. Nu onze collega’s getraind zijn met de Mentorwijs-methode zien we een enorm verschil. Daar word ik enthousiast van.

Je krijgt meer grip in de manier van begeleiden. De medewerker wordt hiermee echt het uitgangspunt en zijn er minder misverstanden. Voor ons team is het goed om te zien hoe mensen zichzelf overwinnen, zich ontwikkelen en slagen in dingen die eerst moeilijk waren.”

Paul (Locatiemanager Zo-Vital CHE)