Ervaar hoe het is om autisme te hebben. Een actieve workshop waarin u leert, doet en ervaart. Inzichten gegarandeerd!

Workshop Autisme Belevingscircuit

Ontdek de Wereld van Autisme: Een Prikkelende Workshop voor Diepgaand Begrip

Wilt u de impact van autisme op het dagelijks leven beter begrijpen? Onze interactieve workshop biedt u een unieke kans om niet alleen te leren, maar vooral te ervaren. Zoals Confucius zei: “Vertel me iets en ik vergeet het. Laat het me zien en ik onthoud het. Laat me iets doen en ik begrijp het.” Deze wijsheid vormt de kern van onze aanpak.

Wat kunt u verwachten?

Diepgaand Inzicht: Krijg een grondig begrip van hoe autisme het dagelijks functioneren beïnvloedt.

Empathie en Ervaring: Bouw empathie op door zelf te ervaren en te begrijpen wat het betekent om met autisme te leven.

Inclusie en Bewustwording: Draag bij aan een inclusievere samenleving door uw bewustwording te vergroten en anderen te inspireren.

Doe mee aan deze 3 uur durende workshop en maak het verschil in het leven van mensen met autisme. Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. Schrijf u vandaag nog in en verrijk uw kennis op een unieke en praktische manier!

Workshop Autisme Belevingscircuit

Ontdek de wereld van autisme door praktisch te ervaren. Met 10 oefeningen stap je in de belevingswereld van autisme. Ervaar de impact van zintuiglijke overprikkeling en begrijp hoe je reageert wanneer de omgeving niet aansluit bij jouw denkwijze. Deze confrontatie onthult je eigen denkpatronen en opvattingen. Begrijp autisme door het zelf te ervaren en te voelen. Ontvang daarnaast waardevolle praktijkkennis. Alle deelnemers ontvangen daarnaast een zakboekje boordevol tips om autismevriendelijker te werken.

Voor wie?

Voor mensen die hun kennis en begrip van de belevingswereld van mensen met autisme willen verdiepen. Voor werkgevers en medewerkers die (willen) werken met mensen met autisme en streven naar verbetering in communicatie en samenwerking.

Wat levert de training op?

● Meer kennis over autisme

● Inzichten in de belevingswereld van personen met autisme

● Handvatten om op een autismevriendelijke manier te werken

Aanmelden of eerst meer informatie?

Je kunt je aanmelden individueel of als team. Wij adviseren om met meerdere collega’s deel te nemen vanuit diverse organisatieniveaus om de opgedane kennis verder te verspreiden binnen de organisatie, omdat draagvlak belangrijk is voor een breed gedragen visie als het gaat om inclusief werkgeversschap.

Binnen de regio Foodvalley
(Barneveld, Ede, Nijkerk, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen)

Wij werken in de regio Foodvalley intensief samen met het WSP om een duurzame arbeidsmarkt te creeeren. De aanmeldingen binnen de regio Foodvalley verlopen daarom via het WSP.

Stuur een mail naar info@wsp-rfv.nl of neem contact op met accountmanager Marije Laarhoven van WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley, bel 06 43 83 61 68 of 088 660 68 30.

Buiten de regio Foodvalley.

Professionals buiten de regio foodvalley kunnen rechtstreeks contact opnemen met de trainers van Werkkracht.

Stuur een mail naar training@werkkracht.nl. Een van de trainers van Werkkracht neemt dan contact met jou op.