Werken bij Werkkracht

Werken voor Werkkracht is je inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt, waarin iedereen mee mag doen en meetelt. Als uitvoerder van de Participatiewet en WSW helpen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om de stap naar werk te zetten. Dat doen wij met diagnostiek, trainingen, opleidingen, werkervaringsplaatsen, en nieuwe initiatieven.

Vacatures bekijken

Samen werken aan werk

Samen met partners als werkgevers, de gemeente, het onderwijs, zorg en andere instellingen werken we aan duurzaam werk voor iedereen. Omdat we geloven dat meedoen gelukkig maakt. Wil je ons team versterken? Bekijk onze vacatures.

Cultuur

Werkkracht is een platte, mensgerichte organisatie met een open cultuur. Onze focus? Samen bouwen! In multidisciplinaire teams kijken we vanuit verschillende perspectieven. Ieder mens is anders, en samen zien we meer. Innovatief, effectief, ontwikkelingsgericht en  ondernemend zijn vinden we belangrijk.

Flexibel werken

Een fulltime baan bij Werkkracht is 36 uur. Omdat we een goede werk-privé-balans belangrijk vinden, richten we ons werk flexibel en hybride in. We geloven dat dit bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Als je lekker in je vel zit, krijg je meer voor elkaar!

Voor sommige functies is het belangrijk dat je op bepaalde tijden of dagen aanwezig bent. Hier maak je met je leidinggevende en team afspraken over.

Blijven ontwikkelen

Bij Werkkracht zetten we de mens centraal. Dat geldt voor onze doelgroepen én voor jou als collega. Wil je je persoonlijk en professioneel blijven ontwikkelen? We nodigen je van harte uit te groeien als mens en als professional. Om je daarin te faciliteren, bieden we bijvoorbeeld:

  • Online cursussen op onze online academie
  • Studiemogelijkheden binnen werktijd
  • Teamtraining persoonlijke ontwikkeling

Ook binnen je functie is er ruimte voor ontwikkeling en innovatie. Samen geven we onze dienstverlening vorm en nemen we eigenaarschap.

Salaris

Werkkracht hanteert  de CAO Gemeenten. Schaal en periodiek zijn afhankelijk van jouw functie en werkervaring.

Naast je salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Dit vrij besteedbare budget kun je flexibel inzetten voor bijvoorbeeld:

  • extra verlof
  • studie of opleiding
  • een (elektrische) fiets of speedpedelec
  • reiskosten werk-woonverkeer
  • contributie sportvereniging of fitness
  • contributie vakbond

Pensioen

Als werknemer van Werkkracht neem je automatisch deel aan het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). De opbouw van je pensioen bestaat uit een verplicht vast gedeelte dat je op eigen kosten kunt aanvullen. Kijk voor meer informatie op www.abp.nl.