Vacature: psycholoog

Word jij onze nieuwe collega?

Wegens uitbreiding arbeidsdiagnostiek, zoeken wij een psycholoog.

Geloof jij net als wij in de kracht van werk en werk je graag in een leuke en gemêleerde organisatie waar hard gewerkt wordt, maar waar minstens net zo hard ook met elkaar gelachen wordt? Neem dan snel contact met ons op.

De belangrijkste taak van het Expertisecentrum is om kandidaten uit de Participatiewet, op een methodische wijze in kaart te brengen. Als we een compleet beeld van iemand hebben, kan er een plan worden gemaakt voor verdere ontwikkeling en ondersteuning. Dit vormt volgens ons de sleutel tot succesvolle duurzame plaatsing.  Onze opdrachtgevers komen zowel uit de eigen organisatie als externe partners zoals UWV, gemeenten en het onderwijs.

Als psycholoog werk je in een onafhankelijke adviserende rol binnen het Expertisecentrum aan arbeidsdiagnostiek en adviseer je over passende vervolgstappen. Je brengt iemand in beeld, wat hij/zij kan, wil en hoe dat haalbaar kan zijn. Daarvoor observeer je, gebruik je praktijkopdrachten en (psycho)diagnostische instrumenten. Over de resultaten communiceer je helder en beknopt aan alle betrokkenen, zowel mondeling als schriftelijk in een rapportage. Je onderhoudt contact met je opdrachtgevers en weet hen aan je te binden door het leveren van kwaliteit.

Je komt te werken in een klein, maar groeiend en divers team. We hebben oog voor elkaars rollen en kwaliteiten. Met jouw kennis en ervaring draag je bij aan de beweging en ontwikkeling van onze kandidaten, het expertisecentrum en ons team zelf.

Wat neem je mee en wat zijn jouw kwaliteiten?

Wij zijn benieuwd wat jij komt brengen in deze functie en wat je kwaliteiten zijn. Wij zien voor deze functie een rol op HBO/WO werk- en denkniveau in passende richting.  We denken dat je minimaal 3 jaar relevante werkervaring nodig hebt, maar zijn vooral benieuwd waarom jij vindt de perfecte kandidaat te zijn. En je bent natuurlijk een teamspeler, betrokken, ontwikkelingsgericht, nieuwsgierig en kunt overweg en je verstaan met onze doelgroep. Gezien de diverse achtergronden van onze kandidaten is meertaligheid (bijv. Arabisch of Tigrinya) en cultuursensitiviteit een pré.

Solliciteer direct

Wat hebben wij jou te bieden?

Het betreft een functie voor minimaal 24 uur per week. We bieden je een jaarcontract met het uitzicht op een vast contract en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling vindt plaats afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring in schaal 10 of 11 conform CAO gemeenten.

Je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk verlof en levenslooptoelage zijn gebundeld in een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% over je bruto maandsalaris. Dit is een vrij besteedbaar budget, waarmee je flexibel keuzes maakt over hoe en wanneer je deze elementen wilt inzetten.

We werken op basis van vertrouwen. Waar, wanneer en hoe je werkt bepaal je zelf, zolang je jouw werk en de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers georganiseerd hebt en de resultaten worden behaald.

 

Wij geloven in de kracht van werk!

Werkkracht is een organisatie die de Participatiewet en de Sociale Werkvoorziening (SW) uitvoert. We zijn in Ede op het gebied van arbeidstoeleiding, de verbindende schakel tussen werkzoekenden, werkgevers, het regionale werkgeversservicepunt (WSP), onderwijs, zorg en de gemeente. Bij Werkkracht staat de mens centraal. Individueel maatwerk en focus op werk, dat is hoe wij het doen.  Wij geloven dat meedoen gelukkig maakt. Werken op je eigen niveau en je talenten inzetten binnen een organisatie die bij je past.

Samen met onze samenwerkingspartners en ondernemers uit de regio, zetten wij ons daarvoor in. Ons doel is om gezamenlijk alle werkzoekenden binnen de Participatiewet en de SW aan regulier werk te helpen of te activeren.

Omdat we werk centraal zetten voor onze werkzoekenden, zetten we onze medewerker centraal bij de uitvoering van zijn/ haar werk. Dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om daadwerkelijk werk te maken van groei en ontwikkeling. Het is een organisatie waarbinnen professionals met elkaar bouwen aan de nieuwe dienstverlening en zelf eigenaarschap kunnen nemen voor de resultaten.

Interesse?

Graag ontvangen wij jouw reactie waarin je iets over jezelf vertelt en jouw visie op deze functie. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je vooraf nog vragen? Je kunt contact opnemen met Ramon Schwachofer, hoofd Expertisecentrum / Psycholoog via 088 – 0076 233

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct