Vacature: Trajectbegeleider

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij een ervaren en resultaatgerichte Trajectbegeleider die klaar is voor een nieuwe uitdaging
in jouw carrière? Weet jij mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te activeren en te begeleiden naar maatschappelijke participatie, opleiding en werk? Wil je werken in een leuke en gemêleerde organisatie waar hard gewerkt wordt, maar waar minstens net zo hard ook met elkaar gelachen wordt?

Wij zoeken een nieuwe trajectbegeleider (36 uur per week)

Je hebt affiniteit met en bent in staat tot jobcoaching, want al onze trajectbegeleiders zijn inmiddels ook gecertificeerd jobcoach. Als trajectbegeleider ben je verantwoordelijk voor deelnemers waarvoor de begeleiding naar werk c.q. activering leidend is. Je werkt met klanten met een afstand tot de arbeidsmarkt.

We werken bij voorkeur groepsgewijs met de supported employment methodiek.

Samen werken aan werk!

Je bent in jouw werk onderdeel van een multidisciplinair team. Daarbinnen werk je zelfstandig, maar zoek je wel nadrukkelijk de samenwerking en afstemming met collega’s.

Je weet met je uitstekende sociale vaardigheden de kandidaten aan te spreken op hun houding en gedrag. Door jouw kennis en inlevingsvermogen weet jij snel de juiste stappen te nemen. Je bent klantgericht, werkt nauwkeurig en hebt een grote mate van zelfstandigheid.

Bovenstaande beschrijving is voor jou helemaal niet nieuw vanwege jouw jarenlange ervaring.

Wat hebben wij jou te bieden?

Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week.  We bieden je een jaarcontract en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling vindt plaats afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring, in een range tussen € 2.756,- en € 4.048,- (bruto) op basis van 36 uur per week.

Je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk verlof en levenslooptoelage zijn gebundeld in een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%. Dit is een vrij besteedbaar budget, waarmee je flexibel keuzes maakt over hoe en wanneer je deze elementen wilt inzetten.

We werken op basis van vertrouwen. Waar, wanneer en hoe je werkt bepaal je zelf, zolang je jouw werk en de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers georganiseerd hebt en de resultaten worden behaald. Kijk hier om binnen 1 minuut een beeld te krijgen van jouw werkdag

Wij geloven in de kracht van werk

Werkkracht is een organisatie die de Participatiewet en de Sociale Werkvoorziening (SW) uitvoert. We zijn in Ede op het gebied van arbeidstoeleiding, de verbindende schakel tussen werkzoekenden, werkgevers, het regionale werkgeversservicepunt (WSP), onderwijs, zorg en de gemeente. Bij Werkkracht staat de mens centraal. Individueel maatwerk en focus op werk, dat is hoe wij het doen.  Wij geloven dat meedoen gelukkig maakt. Werken op je eigen niveau en je talenten inzetten binnen een organisatie die bij je past.

 

Samen met onze samenwerkingspartners en ondernemers uit de regio, zetten wij ons daarvoor in. Ons doel is om gezamenlijk alle werkzoekenden binnen de Participatiewet en de SW aan regulier werk te helpen of te activeren.

Omdat we werk centraal zetten voor onze werkzoekenden, zetten we onze medewerker centraal bij de uitvoering van zijn/ haar werk. Dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om daadwerkelijk werk te maken van groei en ontwikkeling. Het is een organisatie waarbinnen professionals met elkaar bouwen aan de nieuwe dienstverlening en zelf eigenaarschap kunnen nemen voor de resultaten.

Interesse?

Graag ontvangen wij jouw reactie in de vorm van een korte motivatie en cv waarin je iets over jezelf vertelt en jouw visie op deze functie. Deze kun je sturen naar sollicitatie@werkkracht.nl.

Mocht je binnenkort al een vakantie gepland hebben, dan verzoeken we je dit te vermelden bij je sollicitatie.

Heb je vooraf nog vragen?  Je kunt contact opnemen met Anne van Ledden (procesmanager)
via 06-18420779.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct