Vacature trajectbegeleider

Samenwerken in een Multidisciplinair Team (MDT)

Weet jij mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te activeren en te begeleiden naar maatschappelijke participatie, opleiding en werk? Wil je werken in een leuke en gemêleerde organisatie waar hard gewerkt wordt, maar waar minstens net zo hard ook met elkaar gelachen wordt? Solliciteer als trajectbegeleider!

Samenwerken aan werk!

Als trajectbegeleider bij Werkkracht ben je onderdeel van een multidisciplinair team en draag je  samen de verantwoordelijkheid voor de kandidaten. Je komt in een open, zorgzaam en respectvol team te werken, waarbij vertrouwen en verantwoordelijkheid belangrijke waarden zijn. Het team bestaat uit 8 collega’s: een procesmanager, jobcoaches, trajectbegeleiders en een arbeidsdeskundige.

Naast je teamgenoten werk je ook samen met bijvoorbeeld trainers en trajectbegeleiders uit andere teams. Buiten de organisatie heb je onder andere contact met collega’s van het sociale domein van de gemeente Ede en met contactpersonen van onze diverse re-integratieprojecten. Je bent onderdeel van een platte organisatie waarin iedereen welkom is en je denkt graag mee om de organisatie te blijven verbeteren.

Wat ga je doen?

Als trajectbegeleider heb jij de regie in het traject van een kandidaat. Zo voer je gesprekken met kandidaten, weet je de juiste re-integratieinstrumenten in te zetten en stel je werkplannen op. In de rol van trajectbegeleider coach, begeleid en ontwikkel je de kandidaat naar opleiding en/of werk. Dit doe je uiteraard niet alleen. Je overlegt met de accountmanagers van het Werkgevers Servicepunt regio Food Valley (WSP) die jouw kandidaten plaatsen bij een passende werkgever.

Na plaatsing bied je de kandidaten, indien nodig, jobcoaching waarmee ze beter kunnen integreren en het beste uit zichzelf kunnen halen. Ten slotte vereist je rol een stevige dosis administratie: je verwerkt relevante gegevens accuraat in diverse applicaties, waaronder Suite.

Wie ben jij?

Jij bent een samenwerker die klantgericht én resultaatgericht is.  Jij gaat daadkrachtig, cultuursensitief en zelfverzekerd te werk om als gedreven en betrokken collega het verschil te maken voor je team en de kandidaten. Hierbij denk je altijd in mogelijkheden en staat verbinding centraal.

Als ervaren trajectbegeleider beschik je over hbo werk- en denkniveau en heb je ervaring met de doel- en rechtmatigheid van de Participatiewet. Bij deze functie is het een voordeel als je de Arabische taal beheerst.  Daarnaast is ervaring met Supported Employment, jobcoaching en/of affiniteit met kandidaten die een langere afstand tot de arbeidsmarkt hebben zeer welkom.

Wat hebben wij jou te bieden?

Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur per week in CAO gemeenten schaal 9. We bieden je een jaarcontract en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling vindt plaats afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring, in een range tussen € 3.167,- en € 4.537,- (bruto) op basis van 36 uur per week.

Je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk verlof en levenslooptoelage zijn gebundeld in een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%. Dit is een vrij besteedbaar budget, waarmee je maandelijks flexibel keuzes kunt maken over hoe en wanneer je deze elementen wilt inzetten.

We werken op basis van vertrouwen. Waar, wanneer en hoe je werkt bepaal je zelf, zolang je jouw werk en de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers georganiseerd hebt en de resultaten worden behaald.

Missie en cultuur

Werkkracht is een zelfstandige organisatie die de Participatiewet en de Sociale Werkvoorziening (SW) uitvoert. We zijn in Ede op het gebied van arbeidstoeleiding, de verbindende schakel tussen werkzoekenden, werkgevers, WSP, onderwijs, zorg en de gemeente. Bij Werkkracht staat de mens centraal. Individueel maatwerk en focus op werk, dat is hoe wij het doen.  Wij geloven dat meedoen gelukkig maakt. Werken op je eigen niveau en je talenten inzetten binnen een organisatie die bij je past. Ons doel is, om met de diverse organisaties in de regio, alle werkzoekenden binnen de Participatiewet en de SW aan (regulier) werk te helpen.

Omdat we werk centraal zetten voor onze werkzoekenden, zetten we onze medewerker centraal bij de uitvoering van zijn/ haar werk. Dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om daadwerkelijk werk te maken van groei en ontwikkeling. Het is een organisatie waarbinnen professionals met elkaar bouwen aan de nieuwe dienstverlening en zelf eigenaarschap kunnen nemen voor de resultaten.

Interesse?

Graag ontvangen wij jouw reactie waarin je iets over jezelf vertelt en jouw visie op deze functie. Deze kun je sturen naar sollicitatie@werkkracht.nl.

Wij hebben de sollicitatiegesprekken gepland op maandag 11 december 2023. In deze gesprekken willen we  graag kennis met jou maken en een voorbeeld casus bespreken. In de volgende fase van jouw sollicitatie behoort een drijfverentest tot de mogelijkheden.

Heb je vooraf nog vragen?  Je kunt contact opnemen met Daniëlle Schaap, trajectbegeleider, via 088-0076160.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct