Twee intakers (2 x 0,8 fte)

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij onze nieuwe ervaren en resultaatgerichte intaker die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Weet jij mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te activeren en te begeleiden naar maatschappelijke participatie, opleiding en werk? Wil je werken in een leuke en gemêleerde organisatie waar hard gewerkt wordt, maar waar minstens net zo hard ook met elkaar gelachen wordt?

Twee intakers (2 x 0,8 fte)
Jij bent als intaker het startpunt voor onze kandidaten. Je voert het intakegesprek, waarbij je jouw fantastische gesprekstechnieken inzet om de juiste informatie te achterhalen. Wetende dat sociaal wenselijk gedrag zeker aan de orde is. Immmers de aanvraag voor een uitkering loopt (meestal) nog, en voor jongeren is er sprake van een zoektijd. Onderstaand figuur geeft een beeld van ons proces.

Bekijk het Intakeproces van Werkkracht

Samen werken aan werk

Je weet met je uitstekende sociale vaardigheden de kandidaten aan te spreken op hun houding en gedrag. Door jouw kennis en inlevingsvermogen weet jij snel de juiste stappen te nemen. Je bent klantgericht, werkt nauwkeurig en hebt een grote mate van zelfstandigheid.

Wat hebben wij jou te bieden?

Het betreft twee functies voor in totaal 58 uur per week.  We bieden je een jaarcontract en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling vindt plaats afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring, in een range tussen € 2.756,- en € 4.048,- (bruto) op basis van 36 uur per week.

Je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk verlof en levenslooptoelage zijn gebundeld in een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%. Dit is een vrij besteedbaar budget, waarmee je flexibel keuzes maakt over hoe en wanneer je deze elementen wilt inzetten.

We werken op basis van vertrouwen. Waar, wanneer en hoe je werkt bepaal je zelf, zolang je jouw werk en de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers georganiseerd hebt en de resultaten worden behaald. Binnen het team ben je in staat om je collega’s te vervangen bij afwezigheid.

Wij geloven in de kracht van werk

Werkkracht is een organisatie die de Participatiewet en de Sociale Werkvoorziening (SW) uitvoert. We zijn in Ede op het gebied van arbeidstoeleiding, de verbindende schakel tussen werkzoekenden, werkgevers, het regionale werkgeversservicepunt (WSP), onderwijs, zorg en de gemeente. Bij Werkkracht staat de mens centraal. Individueel maatwerk en focus op werk, dat is hoe wij het doen.  Wij geloven dat meedoen gelukkig maakt. Werken op je eigen niveau en je talenten inzetten binnen een organisatie die bij je past.

Samen met onze samenwerkingspartners en ondernemers uit de regio, zetten wij ons daarvoor in. Ons doel is om gezamenlijk alle werkzoekenden binnen de Participatiewet en de SW aan regulier werk te helpen of te activeren.

Omdat we werk centraal zetten voor onze werkzoekenden, zetten we onze medewerker centraal bij de uitvoering van zijn/ haar werk. Dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om daadwerkelijk werk te maken van groei en ontwikkeling. Het is een organisatie waarbinnen professionals met elkaar bouwen aan de nieuwe dienstverlening en zelf eigenaarschap kunnen nemen voor de resultaten.

Interesse?

Graag ontvangen wij jouw reactie in de vorm van een motivatiebrief en cv waarin je iets over jezelf vertelt en jouw visie op deze functie. Deze kun je sturen naar sollicitatie@werkkracht.nl.

 

Als wij een match zien zullen we je uitnodigen voor een kennismaking. Heb je vooraf nog vragen?  Schroom niet en neem contact op met Anne van Ledden (procesmanager) via 06-18420779.

Solliciteer direct