Vacature: Contentmanager

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij onze nieuwe creatieve, enthousiaste Contentmanager die graag werkt in een leuke en gemêleerde organisatie waar hard gewerkt wordt, maar waar minstens net zo hard ook met elkaar gelachen wordt? Neem dan snel contact met ons op.

Vanwege uitbreiding zoeken wij een nieuwe Contentmanager (32 uur per week)

Het is een functie waarin je in hoge mate zelfstandig werkt. Samen met je collega’s zet jij je deskundigheid in om Werkkracht te profileren. Je maakt content voor de diverse platforms, monitort de resultaten en bent voortdurend bezig met het verbeteren van de prestaties waarbij je ook voor de technische kant je neus niet ophaalt. Je hoofdtaken zijn:

  • Content ontwikkelen, wijzigen, plaatsen en toetsen op actualiteit. Denk aan artikelen, blogs, podcasts, vlogs e.d. voor onze platformen.
  • Formats en content maken voor gekoppelde (social) media (nieuwsbrieven, posts, enz.)
  • Performance marketing: SEO, SEA, CRO, user tracking, research & insights

Wat neem je mee en wat zijn jouw kwaliteiten?

Wij zijn benieuwd wat jij komt brengen in deze functie en wat je kwaliteiten zijn. Wij zien deze functie als een rol op HBO werk- en denkniveau, waarbij je je sociale, inhoudelijke en creatieve talenten aan elkaar weet te verbinden. Taal en beeld zijn je lust en je leven. We denken dat je voor deze rol minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring nodig hebt, maar zijn vooral benieuwd waarom jij vindt de perfecte kandidaat te zijn. Je bent natuurlijk een teamspeler, flexibel en kan zelfstandig werken.

Wat hebben wij jou te bieden?

Het betreft een functie voor 32 uur per week.  We bieden je een jaarcontract met het uitzicht op een vast contract en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling vindt plaats afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring, in een range tussen bruto € 2.865,- en € 4.208,- op basis van 36 uur per week.

Je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk verlof en levenslooptoelage zijn gebundeld in een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% over je bruto maandsalaris. Dit is een vrij besteedbaar budget, waarmee je flexibel keuzes maakt over hoe en wanneer je deze elementen wilt inzetten.

We werken op basis van vertrouwen. Waar, wanneer en hoe je werkt bepaal je zelf, zolang je jouw werk en de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers georganiseerd hebt en de resultaten worden behaald.

Wij geloven in de kracht van werk!

Werkkracht is een organisatie die de Participatiewet en de Sociale Werkvoorziening (SW) uitvoert. We zijn in Ede op het gebied van arbeidstoeleiding, de verbindende schakel tussen werkzoekenden, werkgevers, het regionale werkgeversservicepunt (WSP), onderwijs, zorg en de gemeente. Bij Werkkracht staat de mens centraal. Individueel maatwerk en focus op werk, dat is hoe wij het doen.  Wij geloven dat meedoen gelukkig maakt. Werken op je eigen niveau en je talenten inzetten binnen een organisatie die bij je past.

Samen met onze samenwerkingspartners en ondernemers uit de regio, zetten wij ons daarvoor in. Ons doel is om gezamenlijk alle werkzoekenden binnen de Participatiewet en de SW aan regulier werk te helpen of te activeren.

Omdat we werk centraal zetten voor onze werkzoekenden, zetten we onze medewerker centraal bij de uitvoering van zijn/ haar werk. Dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om daadwerkelijk werk te maken van groei en ontwikkeling. Het is een organisatie waarbinnen professionals met elkaar bouwen aan de nieuwe dienstverlening en zelf eigenaarschap kunnen nemen voor de resultaten.

Interesse?

Graag ontvangen wij jouw reactie waarin je iets over jezelf vertelt en jouw visie op deze functie. De procedure loopt via Werk in Gelderland.

Heb je vooraf nog vragen? Je kunt contact opnemen met Debbie van Renselaar
via 06-538 197 80

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct