Procesmanager

Ben jij die ondernemende professional die blij wordt van mensen in hun kracht zetten
en weet dat het onderhouden en uitbouwen van ons netwerkeen toegevoegde waarde
is om de ambities van Werkkracht waar te maken?
Wil jij graag meebouwen aan de volgende stap die we binnen de organisatie gaan zetten?
Maak het verschil in de functie van Procesmanager en solliciteer snel!

Samen werken aan werk!

Als Procesmanager ben je lid van het MT en ben je mede verantwoordelijk voor de strategische doelstellingen van Werkkracht. Je geeft leiding aan meerdere teams en bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van deze teams.
Je interpreteert en signaleert relevante ontwikkelingen en kansen in het sociaal domein en de regio. Je overlegt met allerlei partners, zoals bestuurlijke en maatschappelijke doelgroepen, over de diverse gebieden binnen het sociaal domein, waarbij sprake kan zijn van grote tegenstrijdige belangen. Je brengt de diverse partijen die betrokken zijn bij Werkkracht bij elkaar, je bouwt goede relaties op en stimuleert en faciliteert initiatieven. Vanuit Werkkracht onderhoudt je een netwerk van samenwerkingspartners zoals onderwijsinstellingen, gemeenten en werkgevers.

Kortom: een levendige, veelzijdige job met enorm veel uitdaging in een dynamische omgeving.

Wat verwachten we van jou?

Naast een academisch werk- en denkniveau, ervaring in een soortgelijke rol en affiniteit met het werkveld, wordt nadrukkelijk waarde gehecht aan het belang van persoonlijkheid en drijfveren.

 • Je hebt ervaring met het leidinggeven aan teams met zelfstandige professionals waar zelforganisatie en eigenaarschap belangrijke principes zijn.
 • Je hebt (bij voorkeur) ervaring en affiniteit met het werkveld van arbeidsontwikkeling, bijvoorbeeld opgedaan in de (commerciële) arbeidsbemiddeling.
 • Je hebt een integrale blik en je bent in staat om maatschappelijke ontwikkelingen in het werkveld door te vertalen naar organisatiestrategie.
 • Kennis van de uitvoering van de Participatiewet en de regio waarin wij werkzaam zijn is een pré.
 • Je hebt ervaring met het opbouwen en onderhouden van een netwerk van potentiële werkgevers en maatschappelijke samenwerkingspartners.

 

Verder herken jij jezelf in de volgende competenties:

 • Je bent in staat om situationeel leiding te geven, passend bij de situatie.
 • Je bent een teamspeler, inspirator en motivator
 • Je bent resultaatgericht en besluitvaardig.
 • Je hebt zowel een maatschappelijke oriëntatie als een ondernemend profiel.
 • Je bent analytisch, je hebt strategisch inzicht en kunt goed omgaan met weerstanden
 • Je bent een netwerker en onderhandelaar.

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast een leuke en uitdagende functie, bieden we jou een jaarcontract (dat bij goed functioneren wordt omgezet naar onbepaalde tijd) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed pensioen, ontwikkelmogelijkheden via onze eigen Werkkracht Academie en voldoende vrije dagen om ook lekker op vakantie te gaan.

Inschaling vindt plaats in schaal 14 van de CAO SGO. Naast dit salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit 17,05% van je bruto maandsalaris (dit is incl. 8% vakantiegeld). Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in extra vakantiedagen of besteden aan een fietsplan of het abonnement voor jouw sport.

We werken op basis van vertrouwen. Hoe en waar je werkt bepaal je zelf, zolang je jouw werk en de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers georganiseerd hebt en de resultaten worden behaald.

Wij geloven in de kracht van werk!

Werkkracht is een organisatie die de Participatiewet en de Sociale Werkvoorziening (SW) uitvoert. We zijn in Ede op het gebied van arbeidstoeleiding, de verbindende schakel tussen werkzoekenden, werkgevers, het regionale werkgeversservicepunt (WSP), onderwijs, zorg en de gemeente. Bij Werkkracht staat de mens centraal. Individueel maatwerk en focus op werk, dat is hoe wij het doen. Wij geloven dat meedoen gelukkig maakt. Werken op je eigen niveau en je talenten inzetten binnen een organisatie die bij je past.

Samen met onze samenwerkingspartners en ondernemers uit de regio, zetten wij ons daarvoor in. Ons doel is om gezamenlijk alle werkzoekenden binnen de Participatiewet en de SW aan regulier werk te helpen of te activeren.

Omdat we werk centraal zetten voor onze werkzoekenden, zetten we onze medewerker centraal bij de uitvoering van zijn/ haar werk. Dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om daadwerkelijk werk te maken van groei en ontwikkeling. Het is een organisatie waarbinnen professionals met elkaar bouwen aan nieuwe dienstverlening en zelf eigenaarschap kunnen nemen voor de resultate

Interesse?

Graag ontvangen wij uiterlijk donderdag 20 juni a.s. jouw reactie in de vorm van een CV en een korte motivatie via sollicitatie@werkkracht.nl o.v.v. vacature Procesmanager.

De 1e gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 24 en woensdag 26 juni. In de week daarna zullen vervolggesprekken gepland worden. Tevens zal een assessment onderdeel uitmaken van de procedure. Ons streven is de procedure voor 1 augustus af te ronden.

Heb je vooraf nog vragen? Je kunt contact opnemen met Debbie van Renselaar, manager HRM
via 06 – 53 81 97 80.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct