Adviseur Beleid & Projecten

Ben jij een conceptueel denker met academisch werk- en denkniveau,
die snel en accuraat kan schrijven en strategisch kan denken en handelen?
Heb je kennis van de Participatiewet en ben je politiek-bestuurlijk sensitief?

Samen werken aan werk!

In deze functie ben jij de spil in het vertalen van wet- en regelgeving rond de Participatiewet naar praktische en strategische adviezen. Jij houdt ons scherp en zorgt ervoor dat wij als organisatie altijd een stap vooruit zijn. Met jouw expertise zorg je ervoor dat wij niet alleen reageren op veranderingen, maar deze ook vóór zijn.

Je volgt landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen op de voet en weet deze te vertalen naar heldere documenten en concrete acties. Denk aan re-integratie, indicatie banenafspraak (doelgroepenregister), beschut werk, statushouders en WSW. Daarnaast ben je een meester in het signaleren van kansen en mogelijkheden, en weet je deze om te zetten in waardevolle adviezen en strategieën.

In deze rol werk je zelfstandig, maar je zoekt ook nadrukkelijk de samenwerking met collega’s op. Jij geniet van een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en weet moeiteloos te schakelen tussen verschillende thema’s en belangen. Je combineert daadkracht met een strategische blik.

Wij zoeken een conceptueel denker met academisch werk- en denkniveau, die snel en accuraat kan schrijven en strategisch kan denken en handelen. Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn essentieel. Je hebt het vermogen om kansen en mogelijkheden te signaleren en te benutten. Affiniteit met het voeren van overleg met diverse partners, zoals bestuurlijke en maatschappelijke doelgroepen binnen het sociaal domein, waarbij grote tegenstrijdige belangen kunnen spelen, is een pré.

Jij bent de verbinder die diverse partijen samenbrengt en goede relaties opbouwt. Jij stimuleert en faciliteert initiatieven en fungeert als het aanspreekpunt voor de gemeente Ede in het kader van opgavegericht werken. Kortom, jij maakt het verschil!

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een uitdagende functie met een jaarcontract en uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Je kunt rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed pensioen, ontwikkelmogelijkheden via onze eigen Werkkracht Academie en voldoende vakantiedagen. Inschaling vindt plaats in schaal 9 van de CAO SGO. Dit betreft een aanloopschaal en zal bij goed functioneren worden omgezet naar schaal 10.
Deze functie is ideaal als eerste of tweede stap in je loopbaan.

Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto maandsalaris, inclusief 8% vakantiegeld. Met het IKB maak je keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, zoals extra vakantiedagen, een fietsplan of een sportabonnement.

We werken op basis van vertrouwen. Hoe en waar je werkt bepaal je zelf, zolang je jouw werk en de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers georganiseerd hebt en de resultaten worden behaald.

Wij geloven in de kracht van werk!

Werkkracht is een organisatie die de Participatiewet en de Sociale Werkvoorziening (SW) uitvoert. We zijn in Ede op het gebied van arbeidstoeleiding, de verbindende schakel tussen werkzoekenden, werkgevers, het regionale werkgeversservicepunt (WSP), onderwijs, zorg en de gemeente. Bij Werkkracht staat de mens centraal. Individueel maatwerk en focus op werk, dat is hoe wij het doen. Wij geloven dat meedoen gelukkig maakt. Werken op je eigen niveau en je talenten inzetten binnen een organisatie die bij je past.

Samen met onze samenwerkingspartners en ondernemers uit de regio, zetten wij ons daarvoor in. Ons doel is om gezamenlijk alle werkzoekenden binnen de Participatiewet en de SW aan regulier werk te helpen of te activeren.

Omdat we werk centraal zetten voor onze werkzoekenden, zetten we onze medewerker centraal bij de uitvoering van zijn/ haar werk. Dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om daadwerkelijk werk te maken van groei en ontwikkeling. Het is een organisatie waarbinnen professionals met elkaar bouwen aan nieuwe dienstverlening en zelf eigenaarschap kunnen nemen voor de resultaten.

Interesse?

Graag ontvangen wij uiterlijk donderdag 20 juni a.s. jouw reactie in de vorm van een CV en een korte motivatie via sollicitatie@werkkracht.nl o.v.v. vacature adviseur Beleid en Projecten.

De 1e gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 24 en woensdag 26 juni. In de week daarna zullen vervolggesprekken gepland worden. Tevens zal een assessment onderdeel uitmaken van de procedure. Ons streven is de procedure voor 1 augustus af te ronden.

Heb je vooraf nog vragen? Je kunt contact opnemen met Pieter Schortemeijer, projectleider,
via 06-22 41 24 81.

Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct