“Iedereen doet ertoe. Elk verhaalt telt”

Social Storytellers ontvangen certificaat

25-07-2019

Bij Social Storytellers gaan kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag met storytelling. Zij maken onder begeleiding van professionals krachtige video’s met een verhaal. Zo ontwikkelen de kandidaten weer een werkritme en worden uitgedaagd om tegenslagen te overwinnen. Zo ontstaat nieuw vertrouwen. Met prachtige eindresultaten;  krachtige films en mooie persoonlijke ontwikkelingen. Gisteren kregen de kandidaten hun certificaat uitgereikt.

Ontwikkeling

Het ontwikkelen van kandidaten staat centraal bij Werkkracht. Samen met partners zoekt Werkkracht nieuwe initiatieven en nieuwe kansen voor participatie van mensen voor wie de arbeidsmarkt nog net een stap te ver is. De training Social Storytellers is zo’n nieuw initiatief om de stap naar werk of opleiding te maken.

Sociale angst overwonnen

Social Storyteller Daisy (24 jaar) zat door een depressie in een uitkering. Nu niet meer. “Ik zie weer een toekomst. Mijn sociale angst heb ik overwonnen en mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik weet nu dat ik een opleiding wil gaan doen. Natuurlijk vond ik de training eerst wel eng. Maar ik wist ook dat thuis zitten mij niet verder bracht. Met Social Storytellers bouw je een werkritme op en ontdek je wat bij je past”.

Vertel uw verhaal

Voor Werkkracht maakten de Social Storytellers een film over de impact van Werkkracht, brachten het verhaal van Osama in beeld en vlogden bij het Taaltheater. Vertel ook uw verhaal via de Social Storytellers en activeer zo mensen om weer mee te doen op de arbeidsmarkt. Kijk op www.socialstorytellers.nl

Ander nieuws