Wat kan Werkkracht voor mij betekenen?

Werkkracht werkt op allerlei manieren samen met werkgevers. We realiseren een inwerkprogramma, coaching op de werkvloer en we adviseren bij werkplekaanpassingen, functiecreatie en optimaal sociaal leidinggeven.

Assemblage-, krimp- en inpakwerk uitbesteden

Via Werkkracht kunt u ook uw assemblage-, krimp- en inpakwerk uitbesteden. Ons Werk & Ontwikkel centrum op het Horaplantsoen 2 voert dit graag voor u uit. Leg uw wensen eens voor aan accountmanager Michel Kreuze: .

Wat heeft het Werk & Ontwikkel Centrum te bieden?

 1. Een beschutte werkomgeving, waar één werkplek bestaat uit 5 á 10 personen. Hier ontwikkelen we mensen in een groep voor de stap naar werk. Werksoorten zijn hier in-/ompakken, krimpen, huishoudelijke dienst en ophalen papier/karton.
 2. Een dynamische werkomgeving (trampoline), waar één werkplek bestaat uit 5 personen. Het gaat om de opvang van mensen die terugkomen uit de detachering of re-integreren vanuit ziekte. Werksoorten zijn: techniek, hout, assemblage, verpakken en logistiek.
 3. In het restaurant bieden we 10 werkplekken waar we mensen ontwikkelen voor de stap naar werk. We hebben hier leerwerkplekken voor de praktijkscholen. Werksoorten zijn: voedselbereiding, schoonmaak, kassawerk, service en het bijhouden van de koffieapparaten.
 4. Een prikkelarme werkomgeving met flexibele individuele werkplekken. Dit biedt opvang voor mensen met stressproblemen (geen muziek). Er wordt hier gewerkt met zachte materialen.
 5. Er zijn op deze locatie eventueel ook mogelijkheden om mensen te ontwikkelen in groepsdetacheringen bij sociaal ondernemers zoals Blueview en Noot.

Alles op een rij

Werkkracht en WSP bieden werkgevers, ondernemers en organisaties kansrijke opties met:

 • Duidelijk profiel werkzoekende.
 • Getrainde kandidaten.
 • Begeleiding vanaf de match. Inclusief een inwerkprogramma, werkplekaanpassingen en advies.
 • Coaching op de werkvloer.
 • Gratis training Mentorwijs voor optimaal sociaal leidinggeven.
 • Functiecreatie op maat.
 • Subsidieadvies.

Uw voordeel

Gemiddeld bespaart u uzelf met de inzet van WSP en Werkkracht 16 tot 32 uur personeelswerk per maand per kandidaat. Dankzij het subsidieadvies van WSP en Werkkracht bespaart u op de loonkosten.