De route naar resultaat

Uw eerste contact verloopt via WSP. Zowel WSP als Werkkracht adviseren en faciliteren u maximaal vanuit wederzijds commitment. Na het eerste gesprek ziet de route er als volgt uit.

Stap 1

U neemt contact op met  ons WSP via of via 0800 6688666.

Stap 2

Onze accountmanager van het WSP bespreekt uw wensen en houdt deze tegen het licht van de krapte op de arbeidsmarkt. Mogelijk creƫert WSP samen met u nieuwe functies of taken om tot een goede match te komen. WSP stelt u kandidaten voor.

Whitepaper Functiecreatie (2 MB)

Stap 3

U gaat in gesprek met de kandidaat en zijn of haar jobcoach van Werkkracht. Het gesprek gaat over kennis en vaardigheden die u nodig heeft.

U merkt dat de kandidaat goed voorbereid het gesprek met u voert. Ook merkt u dat de kandidaat goed kan vertellen wat zijn of haar bijdrage aan uw onderneming of organisatie kan zijn. U kunt goede afspraken met elkaar maken over de inhoud, de omvang en de beloning van het werk.
 

Stap 4

De kandidaat van uw keuze gaat bij u aan het werk. Werkkracht adviseert en begeleidt op de werkvloer. Eventueel traint Werkkracht uw leidinggevenden in optimaal sociaal leiding geven.

Stap 5

Werkkracht voert een tevredenheidsgesprek met u. Hoe ervaart u de match en de begeleiding? Bent u tevreden met de kandidaat? Hoe kan Werkkracht u verder van dienst zijn?