De maatregelen bij Werkkracht

Net zoals heel Nederland heeft ook Werkkracht te maken met de consequenties van het Coronavirus. Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, nemen wij de volgende maatregelen.

1. Sinds 6 juli 2020 zijn wij open: alleen op afspraak
Alleen als u een afspraak heeft op één van onze locaties bent u welkom. Heeft u vragen? Bel met 088 00 76 111. Bent u kandidaat, werkgever of WSW'er? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Werkkracht. Hij of zij kan jou makkelijk op weg helpen.

2. (Lichte) Werkhervatting op locaties
Alle medewerkers van de Manenberg werken zoveel mogelijk thuis. Medewerkers op het Horaplantsoen zijn, geheel volgens de richtlijnen van de RIVM, weer aan het werk in shifts. Ook gedetacheerde medewerkers zijn weer aan het werk. Wij houden nauwlettend in de gaten of op elke locatie alle richtlijnen van het RIVM worden nageleefd. 

3. Afspraken op locatie of digitaal
Als blijkt dat het nodig is om op locactie af te spreken is dat nu weer mogelijk op de Manenberg of het Horaplantsoen. Bespreek dit met jouw contactpersoon bij Werkkracht. Je kunt alleen langskomen op onze locaties als je een afspraak hebt. Onze locaties zijn goed ingericht volgens de RIVM maatregelen. Heb je een afspraak staan? Jouw contactpersoon stuurt jou een document met alle richtlijnen die wij handhaven op onze locaties. 

4. Bijeenkomsten en trainingen
Bij Werkkracht zijn we stap voor stap aan het kijken of we alweer fysiek bij elkaar kunnen komen voor bijeenkomsten en trainingen. Val jij hieronder? Dan ontvang je op termijn bericht van ons. 

5. Wij volgen de richtlijnen van de RIVM
- Blijf zoveel mogelijk thuis
- Blijf op anderhalve meter afstand van anderen
- Als je kucht, hoest en/of verkouden bent: blijf dan sowieso thuis.
- Heb je koorts? Verblijf dan 14 dagen quarantaine.
- Was je handen goed met zeep, minimaal 20 seconden.

5. Wat houdt dit voor mij in?
Hieronder vind je verschillende kopjes, daar vind je meer specifieke informatie en ook de meest gestelde vragen.