De maatregelen bij Werkkracht

Net zoals heel Nederland heeft ook Werkkracht te maken met de consequenties van het Coronavirus. Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, nemen wij de volgende maatregelen.

1. Ons kantoor op de Manenberg is tot 20 mei 2020 gesloten
Heeft u een vraag? Dan kunt u ons nog steeds makkelijk bereiken via ons telefoonnummer: 088 00 76 111. Bent u kandidaat, werkgever of WSW'er? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Werkkracht. Hij of zij kan jou makkelijk op weg helpen.

2. Wij werken of verblijven thuis
Alle medewerkers bij Werkkracht zijn thuis aan het werk. De mensen van het Horaplantsoen verblijven thuis en kunnen nu niet aan de slag. Ook gedetacheerde medewerkers zijn opgeroepen thuis te blijven. Deze maatregelen hebben wij genomen om de gezondheid van elke werknemer te waarborgen. Sommige gedetacheerde medewerkers werken in een vitaal proces: zij blijven, zo lang het kan, op een veilige manier werken volgens de RIVM richtlijnen.

3. Afspraken gaan nu digitaal of telefonisch
Wij zijn druk bezig om creatieve vormen te vinden om toch aan de slag te gaan. Wij bereiken onze mensen via videobellen en telefoon om zo ons belangrijke werk voort te kunnen zetten.

4. Wij volgen de richtlijnen van de RIVM
- Blijf zoveel mogelijk thuis
- Blijf op anderhalve meter afstand van anderen
- Als je kucht, hoest en/of verkouden bent: blijf dan sowieso thuis.
- Heb je koorts? Verblijf dan 14 dagen quarantaine.
- Was je handen goed met zeep, minimaal 20 seconden.
- Alle bijeenkomsten tot 1 juni 2020 gaan niet door.

5. Wat houdt dit voor mij in?
Hieronder vind je verschillende kopjes, daar vind je meer specifieke informatie en ook de meest gestelde vragen.